Palaute


Hei sinä iloinen lohisuikale! Pikkupaprika janoaa palautetta. Sitä otetaan siis erittäin mielellään vastaan kilokaupalla. Avaa pääsi ja pulputa ulos sanottavasi. Pääasia on, että palaute on rehellistä ja rakentavaa. Pyydämme että mietit mitä ja miten kirjoitat, laita palautetta siis jos sinulla on oikeasti asiaa, "joo" ja "ihan kiva" ei ole oikein kehittävää.

Emme siivoa palautteita ja julkaisemme ne täällä, mikäli niissä on edes hivenen järkeä. Huomaa kuitenkin panostaa edes vähän palautteesi kielioppiin, muuten nolaat vain itsesi sekä äidinkielenopettajasi. Emme julkaise nimiä emmekä sähköpostiosoitteita tai muitakaan yksilöiviä tietoja.

Suora äänestyskanava
Pääsääntöisesti kaikilta Pikkupaprikan juttusivuilta löytyy vain sitä sivua koskeva äänestysjärjestelmä. Äänestysten tuloksia pääsee myös tarkastelemaan ja katsomaan mitä mieltä muut ovat olleet. Annettujen äänien perusteella kullekin sivulle annetaan arvosana. Asteikko on 1-5 kahden desimaalin tarkkuudella. Arvosanan lisäksi voi kirjoittaa oman kommentin. Kommentteja ei kuitenkaan julkaista ennen niiden tarkastamista. Annetut arvosanat kuitenkin huomioidaan heti.

Palautetta voi pökkäillä myös
Vieraskirjan
kautta. Se onkin selkeästi suosituin palautteen jättötapa. Vieraskirjakirjoituksiin vastataan aina ja harvoin leperryksiä sieltä poistellaan. Säilytämme vanhimmankin kirjoituksen niin kauan kuin se on mahdollista - mieti siis mitä kirjoitat. Yksilöivät tiedot (nimet ja puhelinnumerot) poistetaan.

Voit lähestyä myös sähköpostitse. Sen saat toimitettua perille alla olevaa lomaketta käyttäen. Sähköpostilla pommittaminen kannattaa silloin, kun asiaa on enemmän kuin ihan vähän, tai et halua että muut lukijat näkevät viestisi. Vieraskirjaan ei siis kannata suurempia tarinoita kirjoitella ja sen sisältämät kirjoitukset näkyvät kaikille heti. Sähköpostilla tuupatut kirjoitukset lisätään tälle sivulle, ellei kirjoittaja ole erikseen sitä kieltänyt tai julkaisuun ei nähdä muuten aihetta.


Palautelomake

Nimesi:

Email:

Kommenttisi:

Palautteita


Lähettäjä:
Tuntematon lähettäjä
Päiväys
Su 25.5.2008 23:58
Viesti:
palaute: kuka näitä sivuja pitää yllä ja kenen tekstejä luen kun tääll? käyn? ihailen sinua/teitä kovasti

Tekstien alkuperä juontaa pääsäänöisesti juurensa yhteen päähän. Idea-avustuksia on tullut joiltakin tahoilta, mutta loppuun asti saattaminen tapahtuu pääsääntöisesti yhden käsiparin ja kahden aivopuoliskon voimin.


Lähettäjä:
"Majja"
Päiväys:
To 21.2.2008 17:54
Viesti:
Mahtava siwusto vaikka jotkut jutut tuntuukin v?h?n vanhahkoilta...? Ps. Toukkateht?v? 7:ssa ei ole kyseess? Englannin kanaali vaan Kattegatin salmi.

Juttujen vanhuus johtuu suoraan siitä, että osa jutuista on kymmenen, ellei enemmänkin vuotta vanhoja. Mitä toukkatehtävien järkevyyksiin tulee, sopii Kattegat Englannin kanaaliksi paremmin ;)


Lähettäjä:
"Lelli"
Päiväys:
La 10.11.2007 23:04
Viesti:
PikkuPaprika on ihan paras paikka!!! Mahtavaa huumoria, kiitokset sivun teki?lle t??ll? ei tule aika pitk?ksi!!!

Kumarramme siihen suuntaan ja samalla pyllistämme toiseen. Emme ole testanneet, että kauanko koko Pp:n läpiselaamiseen menisi aikaa. Joku ystävällinen kokeilunhaluinen sielu voisi tutkia ja kertoa.


Lähettäjä:
"Hellure"
Päiväys:
Ti 21.2.2006 18:27
Viesti:
Onko sivuston ylläpitäjä jo täyttänyt 13? Sisältö ei ainakaan viittaa siihen. Säälittävää ajan- ja energianhukkaa niin tekijöiltä kuin täällä kävijöiltä (myös minulta). Ihan karseeta ykköstuubaa alusta loppuun. Anteeks nyt vaan.

Kiitos palautteestasi arvon Hellure. Iloksemme voimme kertoa että ylläpito on täyttänyt, ei vain 13, vaan myös 14! Mielipiteesi on yhdyttävä, tällä sivustolla surffailu todellakin on ajan- ja energianhukkaa. Emme kuitenkaan tiedä mitä päässä pyörivillä surkeilla ideoilla tekisimme, joten julkaisemme niitä tällä nettisivulla. Perustaisimme aikakausilehden, mutta meillä ei ole varaa ja lehtien paperista voi saada ilkeitä viiltoja. Ne ovat varsin ikäviä esimerkiksi sormien väliin ilmestyttyään.

Perverssillä riemulla vastaanotamme kuitenkin kohteliaisuuden siitä, että hallussapidämme ja julki suollamme ykköstuubaa.Lähettäjä:
"extreme_angel"
Päiväys:
Su 5.6.2005 18:08
Viesti:
Wc:N PYTTY! Olkaa hyvä! :D

Tällä kirjoituksella viitattiin toistaiseksi poistettuun Vessagalleriaan. Joko siellä kesämökillä on varsin nättejä vessanpönttöjä, tai sitten liitteeksi oli lipsahtanut väärä kuva. Kyseisessä kuvassa kun ei ollut ulostustarpeiden helpotukseen tarkoitettua rakennelmaa (tai jos oli niin hyi helkutti mitä perverssejä), vaan nuori nainen.


Lähettäjä:
"J. N."
Päiväys:
Ma 2.5.2005 3:14
Viesti:
Mä olen aina halunnut autooni kyltin, jossa lukee:

JOS NÄET LUKEA TÄMÄN...
PAINU V..TUUN MUN PERSEESTÄ!!

Joten olisko mahdollisuutta saada tällaista???

Olisi. Mutta koska toimitusta kansoittaa lauma (erittäin pieni lauma) nahjuksia joidenka vajavainen mielenkiinto mihinkään, hukkuu kaikkeen epäolennaiseen toisarvoiseen epätärkeään toimintaan, kuten nenänkaivamiseen. Mutta jos ei puhuta vakavasti, niin ehdotus on huomioitu ja sen toteuttamistakin on suunniteltu. Kirjoittajan kuvailema kyltti on kuitenkin varsin helppo väsätä itsekin, esimerkiksi jollain ohjelmalla jota pyörittää tietokone.

Kyseinen kyltin "iskulause" ei sovi baarissa käytettäväksi, mutta mikäli pedin puolella suoritettavan aktin 'höyläävä' osapuoli tahtoo liittyä väärään paikkaan, voi tuo lause sopia siihekin. Näin ollen teksti voisi toimia myös paidassa, takana tietenkin.Lähettäjä:
"Juups"
Päiväys:
Ke 13.4.2005 14:06
Viesti:
ihmisgeneraattori on just must! oikkeesti! mie nauroin veet silmissä niille jutuille! kuka ne oikkeen on keksinny?

Kirjoittaja viittaa Ihmisgeneraattoriin. Kyseinen laitos on monen vuoden ajanhukan tulos. Tai ei sen tekemiseen mennyt kauaa. Kyseinen laitos on joskus suollettu julki DOS-ohjelmana sekä myöhemmin myös Windowsille väsättynä. Windows-version voi imuskella sivuilta, joskin näin tekemistä ei suositella.

Tekstit Ihmisgeneraattoriin on syötetty nekin saman tahon toimesta kuin muutkin jorinat Pikkupaprikaan.Lähettäjä:
"Naneli">
Päiväys:
Ke 3.11.2004 23:32<
Viesti:
Ootpa pölöjä!

Miten yksi voi olla monta? "Pölöjä" on monikko. Daa.


Lähettäjä:
"Hell 666"
Päiväys:
Pe 27.6.2003 22:13
Viesti:
Toi on Ihan PARAS PALSTA!!Tuo vähän iloo harmaaseen arkeen...x))))Jatkakaa samaan malliin!!

Emme jatkaneet. Tässä palautetta sai aikaa sitten edesmennyt Teinix-sivustolla ollut lääkäripalsta. Sen takaisin pulttaamista suunniteltiin vuodet ja toiset. Jostain syystä kyseinen palsta on jäänyt henkiin herättämättä. Ehkä hyvä parempi paras niin, tästäkin palautteesta huolimatta.

Creative Commons License Pikkupaprika.com on lisensoitu
Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Tarttuva 1.0 Suomi lisenssillä
.